DRUMFANFARE

De drumfanfare van St. Jan bestaat uit blazers en slagwerkers, die onder deskundige leiding van Gilbert Wientjes wekelijks op donderdagavond repeteren. Ook slaan de slagwerkers onder leiding van Hans Elbers nog apart hun slag, om zo het muzikale peil naar een hoger niveau te tillen. Er wordt straks weer deelgenomen aan zowel de mars- als de muziekwedstrijden, dus er wordt wel wat discipline en trouw repetitiebezoek van je verwacht. Maar, daar krijg je wel ontzettend veel gezelligheid en saamhorigheid voor terug!

‘OPEN’ REPETITIE EN DEMONSTRATIE GROEP 5 OP 2 JUNI 2022

Wil jij wel eens weten hoe dat dan gaat, kom dan donderdagavond 2 juni een kijkje nemen in ons eigen schuttersgebouw aan de St. Janstraat 6. Daar kun je de drumfanfare in actie zien en meekijken en luisteren naar de repetitie.

Tevens geven de leerlingen van groep 5 van de Bernardusschool samen met de drumfanfare een demonstratie wat ze hebben geleerd tijdens een muziekproject verzorgd door Spöllenderwies. Lijkt het je na het zien van de demonstraties op 2 juni wel wat om ook mee te doen, maar wil je het eerst eens proberen? Geef je dan op voor een gratis les vendelen, boogschieten of drie gratis lessen bij onze drumfanfare. Kies maar: Wil je een kleine trom, grote trom, trompet of dwarsfluit? Alles kan! Geef je op via mail of telefoon of op 2 juni. Jullie ouders mogen meekomen!

Wij zorgen op 2 juni voor een kop koffie, drankje en wat lekkers!

Open repetitie St. Jan Keijenborg 

Donderdag 2 juni van 19:00 tot 21:30 uur.
St. Janstraat 6 Keijenborg.